Tuesday, July 19, 2011

homemade

hello there !
ok harini aku nak introduce satu bakery la jugak named Ukay's Homemade !


Ukay's Homemade ni pemiliknya adalah Encik Ahmad Yusof dan Puan Kamisiah who are my parents.
Terjadinya nama UKAY ni bermulanya daripada tangan aku yang gatal-gatal menconteng kat white board rumah aku nama UKAY tu. Aku dapat idea nak bubuh nama UKAY ni sebab ayah aku org selalunye panggil Usop instead of Yusof while mak aku orang panggil KAY instead of  Kamisiah. So, aku gabungkan je huruf U & KAY. oKAY? hihi

Harga untuk sebijik pizza adalah : RM10.00
Harga untuk sebijik kek lapis sarawak adalah : RM65.00

*okay itu je harga yg aku igt.

disebabkan dah nak dekat raya ni aku nak display siket sample-sample kek lapis sarawak yang amatlah femes orang order untuk bawak balik kampung.





 







There are all 6 flavours we bake ;)





3 comments:

  1. nampak sedap ea kek lapis tu..
    :)

    ReplyDelete
  2. hamboii, kemain sedap lagy kek lapis dea ;)

    ReplyDelete