Tuesday, July 12, 2011

i got new lens for my Canon !

Hai ! Tau tak semalam, 11th July aku pegi Sungai Petani. Port biase aku la tu kan.
Sampai S. Petani je terus pegi Central Square pun port aku jugak. hehe
Dah aku pergi makan jalan2 semua tetiba ayah aku mintak DSLR aku.
Tengok2 !!

HAA ! Binatang ni ayah aku beli.
Apa tu ? hee itu la Canon 50mm lens. Memang terbaik ah gambar dye wa cakap.
Walaupun dah ramai photog and manusia di luar sana yang dah lama ada binatang ni. Tapi aku tetap excited dapat lens baru !

Ni 1st shot daripada lens ni,


Lawa kan? bukan aku laa, tapi gambar ni ye anak anak. Shot-shot seterusnyaaaa,




Ni semua raw pictures tau. No edit ye.
anyway, thanks daddy !
zassss !




4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. haha ! awal2 je banyakk. lelame dh boring simpan dlm beg je lee. hehe

    ReplyDelete